سفارش تبلیغ
صبا ویژن
زکات دانش بذل آن به مستحقّش و واداشتن نفس در عمل به آن است . [امام علی علیه السلام]
امام حسین علیه السلام
درباره



امام حسین علیه السلام


علی اصغر
مطالبی که به طور سلسله وار در این وبلاگ مشاهده می فرمایید مجموعه سخنرانى هاى استاد آیت الله مصباح یزدی است که در حسینیه شهداى قم در محرم 1421 بیان شده و تحت عنوان آذرخشی دیگر از آسمان کربلا چاپ و منتشر گردیده است. ضمناً مدیر وبلاگ فقط منعکس کننده مطلب می باشد.

مقدمه: ایام محرم که به برکت خون سیدالشهدا(علیه السلام) مبارک شده و برکت آن از زمان شهادت آن بزرگوار تا امروز همچنان براى امت اسلامى ادامه دارد، ایامى است که باید در آن فرصت را مغتنم بشماریم و از سویى معرفت خود را نسبت به اهل بیت(علیهم السلام) و مخصوصاً سیدالشهدا(علیه السلام)زیاد کنیم و از سوى دیگر درس هاى لازم را از حوادث صدر اسلام به خصوص حوادث مربوط به داستان تلخ کربلا بیاموزیم و از آنها در جامعه خود استفاده کنیم. هر چند عزادارى، گریه کردن، سینه زدن و همه مراسمى که به عنوان بزرگداشت شعائر دینى و اظهار ارادت به پیشگاه سیدالشهدا(علیه السلام) انجام مى شود به تنهایى مطلوبیت ذاتى دارد، ولى برکات سیدالشهدا(علیه السلام) به اندازه اى زیاد است که ما نباید به این مقدار اکتفا کنیم. برکات فراوان دیگرى در معرفت آن حضرت و تأمل در کلمات نورانى و سیره آسمانى اش نصیب جامعه اسلامى مى شود که این برکات نسبت به آن ها بسیار ناچیز خواهد بود.

     باید سعى کنیم معرفت خود را نسبت به سیدالشهدا(علیه السلام) بیشتر کرده، اهداف آن حضرت را بهتر یاد بگیریم و از درس هاى عملى آن حضرت براى زندگى امروز خود استفاده کنیم. من از زمان نوجوانى به خاطر دارم، زمانى که در مجالس عزادارى شرکت مى کردم، از گویندگان و وعاظ ـ که ان شاء الله خدا همه آنها را حفظ کند و دستشان را از دامان ابى عبدالله(علیه السلام) کوتاه نکند و ما را هم خدمتگزار وعاظ و مرثیه خوانان به شمار آورد ـ مى شنیدم که مى گفتند اگر شهادت امام حسین(علیه السلام) نبود دین از بین رفته بود. ما با حُسن ظنى که نسبت به بیانات وعاظ داشتیم، با خود مى گفتیم این مطلب درست است هرچند شاید علت آن را نمى فهمیدیم. دائماً این سؤال در ذهنم بود که چگونه ممکن است که به وسیله شهادت سیدالشهدا(علیه السلام) و عده اى از اصحاب آن حضرت، دین حفظ شود و اگر جریان کربلا واقع نشده بود و امام حسین(علیه السلام) کشته نمى شد، چگونه دین از بین مى رفت؟ تصور مى کنم امروزه این گونه سؤالات در ذهن نوجوانان و جوانان ما بیش از پیش مطرح مى شود. جوانان امروز پرسشگرتر از جوانان دیروز هستند و سطح فکر و کنجکاوى آنها افزایش یافته است و امثال بنده هم باید سعى کنیم به این نیاز جوانان عزیزمان که یافتن پاسخ هاى روشن و مستدل به سؤالاتى از این قبیل است، توجه کنیم و بحث ها را به گونه اى مطرح کنیم که در کنار سایر مسائل، به چنین پرسشهایى نیز پاسخ داده شود.


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط علی اصغر 86/7/19:: 8:0 صبح     |     () نظر


 – جنبش وبلاگی حامیان جبهه پایداری